Over ons

Wij houden van katten, natuur en design. We ontwerpen en produceren unieke meubels voor de leukste huisdieren. Wij zijn een game-changer in de huisdierenindustrie met onze 100% handgemaakte krabpalen gemaakt van berkenboomstammen die door ons zijn geselecteerd, samen met een boswachter. Naast het creëren van praktische eyecatchers met een unieke uitstraling, houden we rekening met de veiligheid van elk product.
 

Ons verhaal

Een van de oprichters vond het vreselijk om naar die lelijke kunststof meubels te kijken die je in de dierenwinkel kunt kopen. Daarom ontwierp hij een stijlvol kattenbakmeubel dat ook als kattenhuis of kattemand kan worden gebruikt! De kattenbak ombouw was het eerste succes en eerste product. Een geweldige combinatie van design en praktisch nut.

Na ons grote succes van het eerste product, besloten we om de volgende stap te zetten en een handgemaakte houten krabpaal te maken. Er zijn duizenden krabpalen op de markt. Helaas zijn de meeste van polyester stof gemaakt waardoor ze onhygiënisch zijn, en last but not least zijn deze krabpalen niet om aan te zien - wat je mooie interieur aantast. Er zijn wel handgemaakte design krabpalen vinden, maar die zijn vaak extreem duur en hebben een lange levertijd. We merkten een gat in de markt en begonnen om onze handgemaakte meubels tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Onze tweede bestseller was geboren!
 
 
Handmade wooden cat tree scratcher

Onze productie

Elke krabpaal wordt met de hand gemaakt, uit de best geselecteerde berkenstammen. Eerst moeten de stammen drogen. Als ze droog zijn, wordt de schors verwijderd. Vervolgens wordt elke krabpaal gemaakt, in elkaar gezet en vervolgens weer uit elkaar gezet. Zo zijn we er 100% zeker van dat alle onderdelen passen en dat elk product stabiel en veilig is voor je kat. De laatste stap is het inpakken van de krabpaal en opsturen naar onze klanten!
Onze krabpalen zijn 100% natuurlijke producten, we lakken, verven de bomen niet en gebruiken geen lijm.

100% handgemaakte, natuurlijke kattenproducten